dijous, 30 de setembre del 2010

Pas a pas...

 
Qui formarà part de la meva unitat al cau? Quin cap estarà aquest any a la meva branca?  La solució la trobaràs aquest cap de setmana ( 2 i 3 d’octubre) a la festa de passos...

ON SERÀ: Al terreny La Clota de Begues

QUAN I ON ENS TROBEM: Dissabte, 2 d’octubre  Raiers i Pioners hauran d’estar a les 8h al cau, per marxar caminant fins a Begues. Follets i Llops quedem a les 9h al cau. Les dues unitats aniran amb transport públic. El més petits arribaran fins a Begues amb l'autobús i els Llops baixaran a Bruguers des de on faran una petita excursió per trobar-se amb la resta de companys.

QUE HEM DE DUR:  Esmorzar i dinar del primer dia, una muda de recanvi, estris per menjar, roba d’abric, necesser amb els estris personals, sac lot i màrfega i sobretot, el foulard posat i la samarreta d’unitat a la motxilla.

DINAR AMB PARES I MARES: El diumenge 3 d’octubre us esperem al terreny de Begues per a què podeu gaudir de la cerimònia de passo, al finalitzar farem un dinar de germanor entre totes les famílies de l’agrupament.


El preu de la sortida és de 10€ que haureu de proporcionar al cap del vostre fill/a juntament amb l'autorització. 

Ja podeu accedir l'àlbum fotogràfic de l’agrupament, per accedir, heu d’enviar un e-mail a aelespiga@gmail.com per tal de que us enviem la clau per poder entrar-hi.

Us esperem a tots!