dimarts, 23 de novembre del 2010

AGO '10 i Excursió Raiers

Els caps de l’Agrupament van assistir, el cap de setmana passat, a l' Assemblea General Ordinària del 2010 d’Escoltes Catalans, celebrada a Sant Fost de Campsentelles i Martorelles. L’AGO és un dels moments clau pel desenvolupament de tots els projectes i estratègies d’EC. És l’espai on es valora la feina feta, on es presenten i es ratifiquen les estratègies a dur a terme durant l’any, on s’escullen els membres que han de representar l’associació i on s’aprova l’entrada de nous agrupaments .

Aquest 2010, un dels punts més destacats de l’ordre del dia va ser l’elecció del nou president de l’entitat durant els propers tres anys. Víctor Muntés, vicepresident en cursos anteriors, ha presentat la seva candidatura per rellevar a la Marina Gay, presidenta de l’associació des de 2006.

A més a més, recordeu que aquest cap de setmana 27 i 28 de novembre la unitat de Raiers, realitza la seva sortida a Cerdanyola del Vallès, on dissabte al matí els infants i joves realitzaran una ruta a peu per la muntanya de Collserola fins a arribar a la població de l’A.E. Pau Casals, agrupament on passarem la nit. (Podeu trobar la carta de la sortida al apartat de “Cartes i circulars”).

Així doncs, Raiers ens veiem dissabte a les 8:30h al cau. Follets, Llops i Pioners dissabte a les 16:30h al cau!

Fins aviat!