dilluns, 17 de desembre del 2012

Resum del cau!



Aquest cap de setmana han passat moltes coses a l'Espiga!


Follets

Els Follets no ens hem volgut quedar quiets i hem anat al laberint d'horta, però no us penseu que ens hem perdut! NO! Els nostres follets són molt espavilats i han trigat ben poc en trobar la sortida!










En aquest laberint resulta que hi viu una família follet! Nosaltres hem treballat junts buscant per tot el laberint i hem trobat unes peces d'un trencaclosques amagades!










Hem aconseguit fer màgia i els follets ens han donat el seu tresor! I tot perquè fem un GRAN equip! 










Llops

Avui els llops hem estat jugant a molts jocs, un d'ells era esbrinar qui de nosaltres era l'assassí, la bruixa, cupido i dos enamorats. Després hem anat al parc a jugar, i per últim hem anat al cau. Allà, ens hem trobat que el berenar estava amagat per la sala de llops i ben amagat que estava, però finalment em pogut amb ell, ja que l'hem trobat amb molta rapidesa!




Raiers





Els raiers aquest cap de setmana hem estat d'excursió per Barcelona i els boscos de Sant Climent. 











A Barcelona vam anar a fer una cursa d'orientació en un circuit d'orientació fix que està instal·lat a Montjuic. De tornada vam tenir la sort de trobar alguns geocachings (tresors amagats que es poden localitzar amb un gps i les coordenades). 









Per la nit vam fer un intensiu de pel·lícules al cau veient el Ilusionista, la habitación del pánico i el sexto sentido.
Diumenge vam anar a passar el dia pels boscos de Sant Climent fent una ruta de 10 km tot buscant geocachings. Va ser molt divertit i una novetat això de trobar tresors per la muntanya!
Pioners

Els pioners, vem fer una gimcana per aconseguir el mapa que ens ajudarà a assolir el nostre objectiu: els campament d'estiu.
En aquest mapa hi ha un llarg camí dibuixat, que simbolitza que tot el que camí que ens queda per recòrrer fins als campaments. Cada cop que la unitat faci una activitat, o extrajob per estar més aprop dels campaments a Menorca, dibuixaran una petjada al camí del mapa. 
Aquesta activitat, està dins de la feina que portem fent les últimes setmanes. Estem treballant per dissenyar tots els extrajobs que volem realitzar al llarg del curs i a part del mapa, hem fet debats molt productius i en els quals hi hagut molta participació dels pioners i també recerca de possibles extrajobs!
Estem treballant dur i seguim endavant!