dilluns, 14 de gener del 2013

Resum del cau!

PIONERS


Els pioners vam elaborar el calendari del trimestre, vam definir els extrajobs del trimestre i vam fer una dinàmica sobre ciutats sostenibles. S'havien d'imaginar que havia succeit un terratrèmol a la seva ciutat i havia quedat tota enderrocada. Tenien aleshores l'oportunitat de fer una nova ciutat i havien de decidir que volien posar-hi i que no i el perquè. Les properes setmanes seguirem treballant sobre ciutats sostenibles i sobre com administrem els residus occident (precisament ha coincidit amb el documental de 30 minuts sí!! :D ) Tot això culminarà amb els campaments de setmana santa. El dia 26 marxem d'excursió! Cada dia de cau destinarem una estoneta a realitzar els extrajobs :)



RAIERS


Els raiers dissabte vam tractar diferents temes socials amb debats en els quals calia defensar una opinió i posteriorment posicionar-se segons el que un creu. Van ser uns debats molt interessants sobre immigració, educació i independència, que vam ajudar a refermar i crear una opinió pròpia.



LLOPS



Avui els llops hem estat parlant sobre el que hem fet aquest Nadal. Hem destacat les coses més importants, i entre tots hem vist que no només els regals ens fan feliços, sinó que fer sopars en família, ser solidaris, pensar en els altres, tenir desitjos i altres coses, són realments els fets i les coses que fan un Nadal acollidor.







Després hem dibuixat la nostra mà i hem escrit en cada dit una excursió i taller que ens agradaria fer, una activitat o joc, un objectiu personal que volem aconseguir i un de col·lectiu que poguem assolir entre tots.











FOLLETS


Els follets vem pintar el nostre cofre de tresors i va quedar genial! El follet Roc ens ha tornat a deixar pistes de colors, esperem poder resoldre-les d'aquí poquet, quines ganes de tenim de veure'l!! També vem fer jocs al parc!