dilluns, 21 de gener del 2013

Resum del cau!


No oblideu mirar els enigmes de la setmana que hem penjat abans i bona sort! Ara us deixem un petit resum del cau per unitats.


Follets

Aquest dissabte al cau els follets ens vam posar uns fulls a l'esquena i cadascú havia d'escriure un adjectiu a tots els altres, ens vam adonar que ens importa molt el que pensin de nosaltres els nostres companys, també vam veure que som molt amics! Després vam apuntar una pila de jocs i els vam guardar en el cofre, així sempre podrem jugar a tot el que ens agrada! Al final vam fer una visita als llops, vam jugar al twister i vam fer un teatre disfressant-nos per representar els valors del cau! 


Llops


Aquest dissabte els llops hem fet un joc que consistia en tallar una tableta de xocolata amb un ganivet, forquilla i guants a les mans. Hem trobat que era molt complicat, però entre tots ens hem ajudat a tallar la tableta i d’aquesta manera tots hem menjat un tros. Després hem jugat al twister amb els follets, i per últim ens hem disfressat per fer una obra de teatre on havíem de representar un valor que podíem veure en el cau. Ha estat divertidíssim!











Raiers


Els Raiers hem pensat sobre els 10 elements imprescindibles per a emportar-se a una illa deserta i sobreviure.







A partir d'aquest elements han construït la seva illa on hi tenia lloc una vaca, un toro, un gall, una gallina, un camp d’arròs, una desalinitzadora, un forn solar, un camp de patates, un cultiu de pomers, una xarxa de pescar, una farmaciola i una tenda on hi ha lloc per a tots els raiers.