dilluns, 11 de febrer del 2013

Resum del cau!


Pioners i Llops

Aquest dissabte, al ser carnestoltes, molts dels llops han participat a la gran rua, i només han vingut 3. Però no ha estat cap impediment, al contrari en ho hem passat en gran, i per tant ho hem passat amb els més grans, els pioners. Amb ells hem estat fent un joc de disfresses. Com hem acabat, més que disfressats semblaven capes i més capes de roba! i la cara...ben pintada ens ha quedat.

Després hem estat parlant del mercat musical, on pots entrar amb un mirall però no fent un ball. Com és això? Si ho voleu saber a algun pioner o un dels 3 llops ho haureu de preguntar.

No us penseu pas que només hem fet això, també hem estat fent una dinàmica i mímica, a alguns se'ls si dona molt bé això d'imitar, d'altres no tant, però amb tots ens hem fet un far de riure.



















 
Raiers


Aquest dissabte els raiers hem continuat parlant i debatin sobre la nostra illa imaginaria i sobre valors de la societat actual. 

Amb aquest cau passat tanquem un període de treball i reflexió sobre el que és imprescindible per a viure, com reaccionaríem en diferents situacions problemàtiques, sobre quin és el model de societat en el que vivim i sobre els valors que hauríem de tenir les persones.

El proper dia de cau farem una sortida al peu de Montserrat i intentarem parlar amb algun monjo per conèixer més sobre la relació que hi ha entre austeritat i felicitat.