dimarts, 19 de març del 2013

Pioners!


Ja feia molts dies que els pioners estàvem al cau un pèl aturats, reflexionant molt sobre la situació actual del món, sobre com podíem aconseguir un món més sostenible, i  sobre la nostra societat de futur. Per això, fa un parell de dies que ens hem posat en marxa i comencem a fer activitats molt més mogudes! Que també cal moure's una mica! :)
Així que l’últim cau vam fer una gimcana ben moguda on vam posar a prova les seves capacitats per muntar una tenda, la seva velocitat en els relleus i la cooperació en equip en un joc de pilota. Durant les diferents proves van anar aconseguint peces d'un puzle que va acabar sent una reflexió sobre quines accions podríem fer nosaltres envers un món millor: "Jo puc canviar el món i fer-lo més sostenible!" És veritat? Podem canviar nosaltres el món o tot està en mans dels poderosos?...amb aquesta reflexió vam seure a descansar (estaven molt cansats perquè clar, tants dies sense aixecar el cul de la cadira!!!) i a berenar.
Durant els campaments seguirem treballant sobre això, cada cop són més crítics amb el que passa al teu voltant i cada cop cal ser més conscient de quines són les nostres possibilitats. Això sí, ho treballarem amb activitats més mogudes, perquè estem baixos de forma física i amb 3 minuts de jugar a la pilota escolta tots esbufegant i s’arrosseguen pel terra!!!