dijous, 16 de gener del 2014

Resum Raiers

Després de tornar de vacances, els Raiers tornen amb més força que mai! Aquest dissabte vam fer un concurs per aconseguir el suculent berenar que els teníem preparat. Van haver de superar 5 proves de les quals rebrien 20 punts com a màxim per cadascuna si aconseguien superar-la amb èxit. Aquesta tasca només seria possible gràcies a la cooperació de TOTA la unitat a cada prova!

El berenar que podien aconseguir ho definia la puntuació final, si arribaven a 50 punts obtenien un berenar normal. Si en canvi arribaven a 75 punts podien optar per un berenar de qualitat. Però si eren hàbils i cooperaven de forma excel·lent rebrien el berenar de luxe!

També els hi vam encomanar realitzar l'esforç d'agafar el rol d'un company i actuar com ell ho faria durant tot el cau, i així aconseguir més cohesió d'unitat intentant conèixer als teus companys a través de jocs! Al final del cau, per cada nen que encertés qui tenia el seu rol els sumaven 5 punts més a la puntuació final!

Les proves eren molt variades, des de fer el pop i transportar aigua a cegues només confiant amb les indicacions del teu company, fins ser capaços de descriure figures abstractes a la pissarra a través de les paraules mentre un altre intenta dibuixar-ho només seguint les teves indicacions... una bona comunicació es molt important!

Van superar amb èxit totes les proves... o quasi totes. I van endevinar bastants rols, per tant tenien molt bona puntuació i els corresponia el berenar de luxe! Però els havíem encomanat a la sortida de cuidar una nina molt i molt important per l'animació... i la van trencar! Per tant, els caps vam decidir que serien penalitzats, i finalment van obtenir 95 punts! Encara i així van rebre el berenar de qualitat!