dimarts, 29 d’abril del 2014

Follets

El dissabte passat els follets vam fer una sortida a la Platja de Viladecans! Vam caminar molt i molt bé, estem contents!

Però aquest dissabte hem anat a Sant Climent! Hem conegut el poble i hem visitat el museu de les eines del pagès. És curiós com treballaven abans el camp, com treien l'aigua i com cuinaven... Ai, si ho haguéssim de fer nosaltres!
I sabeu què diuen? Que no es pot considerar museu, perquè té moltes coses, enlloc d'una de cada!
Després hem col·laborat amb el mercat solidari. I hem visitat als bombers. Enfilant-nos a tot arreu, emprovant-nos la roba, pujant als camions!!
I sabeu com hem tornat al cau? A peu! Però no ens hem cansat gens ni mica!

Diumenge CALÇOTADA! Cap de setmana complet.

______________________



CAMPAMENTS DE PRIMAVERA!!! Hem anat a Premià de Dalt, al costat de l'Ermita, un lloc preciós.

Hem sigut uns exploradors de primera, hem aconseguit salvar el bosc de Sant Mateu!! Som un gran equip dins una gran aventura. Fins i tot hem viatjat en el temps! 


Tornem a casa cansats però feliços. Moltes experiències en poc temps, que no s'acabi mai!

______________________


Una altra excursió!! Aquest cop a Sant Martí.  Hem visitat el Castell, l'església i el museu de Sant Martí. Ha sigut molt xulo! Encara ens preguntem com podien construir totes aquestes meravelles...

Hem dinat al terreny i tot seguit ens hem posat en marxa. Hem gaudit moltíssim amb els cavalls i ens hem enamorat de les vaques! Quina llengua les petitones!  També hem estat al riu, jugant amb canyes i saltant. Però l'endemà ens esperaven més històries.

Hem conegut plantes, arbres i herbes aromàtiques. I hem fet el nostre amulet, la nostra bosseta d'herbes amb una gran promesa.

Quin cap de setmana!! Follets amunt!




Follets!