dimarts, 24 de març del 2015

Pioners

PIONERS

Dissabte 21 els Pioners vam anar ben lluny! Fins que no vam arribar a l'estació no sabiem on anàvem.. el nosre destí sorpresa era Lleida i allà ens esperaven els pioners i pioneres de l'Agrupament Escolta Taciplà. Amb ells marxarem de campaments de primavera a fer un tros del GR 92, però abans de l'aventura els caps vam voler que ens coneguéssim, i així va ser. Vam fer moltes activitats de conèixença i vam poder compartir experiències del cau. Ja tenim fins i tot grup de whatsApp.












Dissabte 28 els Pioners/es vam estrenar el nou local! Erem els únics que encara no vam fer cap cau al nou local. Primer vam anar a la sala de llops a fer una dinàmica sobre alguns temes que hem de tenir en compte abans de marxar a Holanda. Després vam fer una altre dinàmica per decidir si voliem fer paradeta per Sant Jordi, aquesta dinàmica s'anomena "The six thinking hats" i ajuda a pendre decisions grupals tenint en compte diferents punts de vista (colors de cada barret). Està el negre que és la persona que pren un posicionament més negatiu, el verd que aporta idees creatives, el vermell que té en compte les emocions i sentiments, etc... 

També vam parlar dels extrajobs que teniem ja engegats, vam fer calendarització i per últim vam celebrar l'aniversari de la Marta, que feia poc que va fer 16 anys!