diumenge, 17 de maig de 2015

Jambarretina

Aquest cap de setmana els pioners hem anat a la Jambarretina, una trobada de formació que s'organitza des de l'equip internacional de la Federació d'Escoltisme i Guiatge, on hi participen tots els agrupaments que volen realitzar un projecte internacional.


Dissabte es van fer diferents tallers rotatius per subcampaments, sobre situació internacional de l'Escoltisme i el Guiatge Català, interculturalitat, danses i tradicions catalanes, pionerisme, motxilla internacional i activitats de retorn.

A la nit vam fer una internacional evening on vam poder tastar els menjars típics de cada país on marxaven tots els agrupaments, nosaltres vam portar un plat típic d'Holanda que es diu bitten ballen.

I avui diumenge, hem continuat amb tallers rotatius sobre cooperació, com ens haviem de comunicar amb persones estrangeres, hem fet castellers i hem escrit una carta que rebrem quan vinguin dels campaments, per veure si les nostres inquietds, desitjos, espectatives s'han complert al tornar.

Ens ho hem passat molt bé, hem aprés molt i hem conegut altres noies i noies de diferents agrupaments.En breus tindrem més fotografies!