diumenge, 7 de juny del 2015

40è aniversari d'Escoltes Catalans

El nostre autocar W ens va deixar a l'inici del primer tram (34) a la meitat del grup, la resta els va deixar en el següent tram (35). Com ja us vam dir a la reunió, els nostres trams corresponien a un camí que es trobava entre Molins de Rei a Sant Feliu.

El principi no va ser fàcil, ja que no trobavem el camí, però un cop el vam localitzar, ens vam posar en marxar, a caminar i a senyalitzar. Tot i la calor que feia, vam aconseguir senyalitzar tot el camí, però el temps se'ns venia a sobre i vam haver de deixar una plaqueta sense col·locar.

Vam dinar tots junts a una àrea de servei amb altres agrupaments i després l'autocar ens va portar fins a Vilanova i la Geltrú, on començariem a fer les activitats, dinàmiques i conferències.

Les famílies amb els claners van assistir a una conferència anomenada Medi Natural: espai d'aprenentatge i creixement, on vam xerrar sobre els valors i experiències que aprenem allà, i quines coses trobàvem a faltar o podríem millorar la feina que fem com a educadors/es en la natura.

Els Raiers i Pioners van fer dinàmiques sobre l'Escoltisme Mundial, van veure que existeixen diferens tipus d'escoltisme al món, i després van concretar més sobre l'escolstisme català.

Els Follets i Llops vam veure que hi havíen molts caus a Escoltes Catalans per tot arreu de catalunya, però també a la resta del món. Vam veure que hi havíen molts colors de foulards diferent i que és molt complicat saber de quins caus són.

En definitiva va ser un dissabte molt complet i ens ho vam passar genial!!
Ja teniu totes les fotos penjades al picassa