dimecres, 18 de novembre del 2015

L'excursió de Raiers a Piera

Aquest cap de setmana els Raiers hem fet la primera excursió del trimestre, i ha estat a Piera. Dissabte, un cop vam arribar a Piera, vam deixar les motxilles a la sala on passariem la nit i vam anar a comprar, ens vam dividir en 3 patrulles, una s'encarregava de comprar el sopar, una altre l'esmorzar i l'última el dinar. Nosaltres haviem de pensar el menú, calcular quantitats i el total de la compra. Malgrat estar més de 45 minuts, ho vam aconseguir!
A la tarda, vam fer un joc d'orientació i amb ell vam estar pels voltants de Piera i parlant amb la gent del poble. Després d'aquest joc, vam estar fent dinàmiques dins de la sala sobre el nostre cos. Per acabar, vam celebrar l'aniversari de l'Elias, qui va bufar les espelmes i ens va portar galetes i llaminadures per tota la unitat.
Diumenge ens vam despertar, i els caps van desapareixer, ens van deixar una nota que deia que ens trobavem amb ells al castell de Jaume I, i haviem d'agafar l'esmorzar i anar tots junts allà. Un cop els vam trobar, vam esmorzar junts en el castell i vam fer jocs cooperatius i de confiança.
Per últim, vam tornar a la sala on vam dormir, vam recollir-ho tot i van deixar la sala millor de com la vam trobar, escombrant i fregant sala i lavabos, van quedar impacables!

Us deixem l'enllaç per veure les fotos de l'excursió.
L'excursió de Raiers a Piera